Al herplaatst

COCO & BABY

Hallo wij zijn Coco en Baby 2 prachtige pyrhurra’s van 4 jaar oud. Baby heeft hiervoor 1 baasje gehad en ik al 2 voordat we door HfW aan elkaar gekoppeld werden. De Dame waar we woonde die kon niet omgaan met het gedrag van Baby, die was nl al maanden aan het broeden en mijn snavel was ooit beschadigd waardoor deze scheef is gaan groeien dus HfW heeft ons opgehaald, laten testen en mijn snavel bij laten slijpen en ons naar een opvang adres gebracht.

Vanaf het moment dat we in de opvang adres zijn gekomen hebben we geen interesse meer in broeden, we zijn bezig met de omgeving en leren graag, wij zijn best tam maar moeten wel even wennen. Waar wij nu wonen wonen ook andere pyrhurra’s (getest) en dat gaat best goed zo samen.

Wij zijn getest en gesext en gaan weg voor een vergoeding van 200E en wonen momenteel in Augustinusga.
Wij hebben geen kooi maar wel een mooie speelboom en uitzet die met ons mee gaat.

Belangrijk is dat je weet hoe je met ons om moet gaan, als wij weer in de broedstand komen moet jij weten wat te doen om ons hier op korte termijn weer uit te krijgen….kweken met ons is nl absoluut niet de bedoeling. Dus een flinke doses ervaring met pyrhurra’s en hun gedrag is noodzakelijk.

Natuurlijk zijn er nog meer eisen waar je aan moet voldoen:
* Niet roken in dezelfde ruimte als wij wij komen te wonen
* Wij willen graag veel los zitten, dus iemand die niet al te veel van huis weg is zou fijn zijn.
* Wij mogen nooit gescheiden worden

Denk jij dat je de juiste kandidaat bent, de verantwoordelijkheid kan nemen dat wij nog heeeeel veel jaar bij je kunnen zijn en dat je ons een mooi en gelukkig leven kan bieden stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com met daarin zoveel mogelijk over jezelf en waarom jij denkt dat wij bij jou heel gelukkig zullen zijn

Groetjes van Coco en Baby