NU IN DE HERPLAATSING

LEVI

Hoi mijn naam is Levi ik ben een mooie bonte boer dame van 14 jaar oud.
Ik ben een beetje onvoorspelbaar in mijn gedrag en mijn huidige baasjes weten niet zo goed meer hoe ze daar mee om moeten gaan nadat ze een heleboel hebben geprobeerd dus ik denk dat het tijd is om wat met mijn soort genootjes rond te kunnen hangen om te kijken of mijn gedrag naar mensen toe iets anders word.

Ik heb een mooie kooi en een hele uitzet, deze gaat met mij mee.
Ik ben niet getest en woon nu in Hillegom en ga weg voor een vergoeding van 200E

Natuurlijk zijn er wel eisen waar je aan moet voldoen wil je mij in huis kunnen halen:

* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
Een andere vogel qua hetzelfde formaat al aanwezig in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Groetjes van Levi