Al herplaatst

Appel en Moes

Terug in de herplaatsing na niet nakomen afspraken.

Hallo! Wij zijn Appel en Moes de pyrrhura’s! Wij zijn vier jaar oud en zoeken een leuke woning met speelfaciliteiten en vrijheid en vooral heeeeel veel tijd van onze baasjes. Wij verdienen dat namelijk. Wij zoeken wel een baasje met wat ervaring die ons weer zo tam kunnen maken als wij ooit waren. Maar dat gaat helemaal goed komen toch?
Wij zijn niet getest, gesekst of gewiekt. Wij wonen momenteel in Oegstgeest en mogen met inboedel verhuizen voor een vergoeding van €100.

Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:

– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wie word ons nieuwe speelmaatje?

Appel en Moes.