NU IN DE HERPLAATSING

BEAU & SKITTLES

Hallootjes, mogen wij ons even voorstellen, Beau en Skittles. Beau is 3 jaar jong en het geslacht is niet bekend. Skittles is een pop van 5 jaar jong. Sinds een jaar leven wij samen en moeten ook samen blijven. Wegens tijdgebrek van onze huidige eigenaar zijn wij op zoek naar een forever home, waar men weet wat het is om 2 pyrrhura’s te hebben. Waar voldoende kennis is om de natuur te temperen 😉

Beau en Skittles zijn beiden handtam en stappen makkelijk bij je op. Skittles is een echte kroelkip en houdt van knuffelen en kroelen. Beau is niet zo van het kroelen tenzij er toestemming gegeven wordt…. Zo niet dan lust Beau wel een klein hapje vinger. Beau is daarentegen wel een echte kletskous en zegt o.a. kusje, goed zo, potje en nog wat pyrrhura gebrabbel. Je kan ons wakker maken voor een bad of douche.

Beau en Skittles leven graag buiten hun kooi en zijn dan ook niet gewiekt. Ze gaan graag samen op ontdekkingstocht naar holletjes en kleine ruimtes om zich te verstoppen. Ook kunnen ze zich goed vermaken met bv de dop van een flesje of een pen. Ons eigen speelgoed laten we daar graag links voor liggen.

Ons huidige dieet bestaat een zadenmix voor pyrrhura’s, pellets laten we links liggen. In de ochtend krijgen wij een een chop van paprika, peultjes, mais, komkommer en besjes of kokosblokjes. In de middag worden we nog verwend met vers fruit zoals, peer, appel, mandarijn, waarbij peer hoog op ons verlanglijstje staat. Met eten kan Beau vrij dominant zijn, om deze reden krijgen zij allebei hun eigen bakje.

Wij zijn niet getest.

Verhuizen doen wij vanuit Hillegom voor een bedrag van € 150,00 met onze kooi en toebehoren.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van pyrrhura’s.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Beau en Skittles een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.