Al herplaatst

BINKY & BANJER (niet via HFW)

Hallo allemaal,

Mogen wij ons even voorstellen, B&B, oftewel Binky en Banjer. Een koppel pyrrhura’s van 6 jaar jong, ons geslacht is onbekend. Zoals het een echte pyrrhura betaamt zoeken wij onze grenzen op en willen dan nog weleens een hapje vinger nemen. Hierdoor is ons huidige baasje bang van ons geworden. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een nieuw huisje, omdat zij vindt dat wij beter verdienen. Wij zijn op zoek naar nieuw personeel die ons weer leert waar onze grenzen liggen. Bij onze oppas gedragen wij ons netjes, stappen op en genieten weer van onze tijd buiten de kooi.

Binky is de brutaalste van ons en ik Banjer volgt en kijkt liever eerst de kat uit de boom. Vroeger waren wij handtam, maar in de loop der tijd zijn wij (vooral Binky) dus de grens op gaan zoeken. Wij kunnen dus nog wel wat opvoeding gebruiken. Wij zijn wel erg nieuwsgierig aangelegd en komen graag een kijkje nemen als jij aan het eten bent.

Wat wij erg goed kunnen samen is rotzooi maken. Spelen doen we dan ook graag met kurk of boomschors, in ieder geval iets wat wij kunnen slopen zogezegd. Ook een dansje kunnen wij doen, niet op alle muziek hoor!

Ook kunnen wij een beetje babbelen. Als je heel goed luister dan zegt Binky slaap lekker en ook kan Binky kusjes geven. Het begin is er, jij kan me vast nog wel meer woordjes leren. Onze bijnaam is “waakhond”, als buiten de meeuwen langs vliegen dan moeten wij natuurlijk ons territorium verdedigen en slaan dan aan. Af en toe hebben wij onze fluitmomentjes, maar als je gaat bellen doen wij dit altijd, wij bemoeien ons graag met het gesprek.

Ons huidige dieet bestaat uit een zadenmix, af en toe een pellet en elke dag eivoer. Groente eten wij ook, maar zijn we een beetje kieskeurig in, wortel en tomaat is favoriet. Ons favoriete fruit is aardbei en appel.

Verhuizen doen wij vanuit Hoofddorp voor een bedrag van € 75,00 en nemen onze kooi en toebehoren mee.

Wij zijn niet getest en gesext.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

  • Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen
  • Je moet verstand hebben van pyrrhura’s
  • Wij leven veel buiten onze kooi dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Op dit moment met in achtneming van de Coronamaatregelen.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.