Geen categorie

CHANEL

Chanel is dan misschien niet onze vaste bewoner maar wel een gaaitje wat al langere tijd in het Half Way House verblijft en waarschijnlijk ook nog een tijdje bij ons is voor ze herplaatst wordt.

In niks meer te vergelijken met de boze fluffy bird van toen ze bij ons binnenkwam. Ze had dan ook al een hoop meegemaakt. Voor ze bij ons in het Half Way House kwam is ze eerst geopereerd en moest ze aansterken voor ze naar ons toe kon komen.

Chanel is een schat van een vogel en eigenlijk ook heel makkelijk. Ze gaat haar gangetje, komt ‘s morgens na het nodige rek en strek werk uit haar kooi om op de speelstandaard die ernaast staat met haar geliefde kurkrol te spelen, ze heeft daar de nodige nieuwe kijkvensters in gemaakt. Is ze daar voor die dag klaar mee is het tijd om te ontdekken wat voor speeltjes er nog meer op de speelplaats zijn.

Moe van het spelen gaat ze zelf weer terug naar haar kooi om eens lekker te eten en dan vervolgens als een grote rode vertederende verenbal hard re gaan knarsen.

Tot dat we voor Chanel het baasje vinden die met haar aan het vertrouwen in mensen wil werken blijft ze lekker bij ons wonen!

Al met al een heerlijk grietje die nog steeds wacht op haar gouden huisje maar tot die tijd ook op zoek is naar een Foster Mommy of Daddy!

Meer informatie of je aanmelden als Foster voor Chanel, stuur een mailtje naar hopeforwings@hotmail.com met als onderwerp: Foster Chanel.