NU IN DE HERPLAATSING

CHARLIE & RICO

Hallo allemaal, een apart koppel hier, Charlie een jendaya leeft samen met Rico een pyrrhura. Charlie is een echte kerel van 4 jaar jong en Rico heeft dezelfde leeftijd en is een mooie dame. Momenteel kan Charlie zijn energie niet kwijt, wat zich uit in veel roepen. Op zoek naar een forever home waar veel tijd en aandacht is, maar vooral veel tijd buiten de kooi.

Charlie wordt door de huidige eigenaar omschreven als een vogel met karakter en heeft zo zijn voorkeuren in personeel. Als Charlie je leuk vindt, dan is het zwaan kleef aan en blijft hij het liefst de hele dag bij je.

Rico is een klein eigenwijsje en vindt dat de kooi van haar is. Vooral als je je hand in de kooi doet met een voerbakje. Ze is dol op eten, een echte smulpaap. Een trouw liefdeskoppel, graag brengen zij hun tijd kroelend met elkaar door. Beiden zijn handtam, Charlie is wel jaloers op degene die aan zijn favoriete persoon komt.

Charlie is gek op het slopen van kurk. Als de muziek aangaat is Charlie niet te houden en doet hij een dansje. Rico draait graag een rondje als er een nootje als beloning tegenover staat. Samen douchen en een rondje vliegen vinden zij ook erg leuk. Beiden kunnen een aardig woordje babbelen. Charlie zegt hallo, kiekeboe, lekker en hallo Rico. Rico vind zelf dat ze Rikie heet en zegt dat dan ook, net als dat ze lekker zegt. Tja, dat hoort natuurlijk bij een smulpaap.

Ons huidige dieet bestaat uit een zaadmengsel met onbeperkt exotisch fruit. Gedroogde banaantjes zijn favoriet. Ook ander fruit zoals appel vinden zij erg lekker.

Charlie is getest en gesext, maar niet op PDD. Rico is niet getest en wel gesext.

Verhuizen doen wij vanuit Voorburg voor een bedrag van € 60,00 zonder kooi.

Als je ons een forever home zou willen bieden, lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van kleine kromsnavels en bekend zijn met hun geluid.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Charlie en Rico een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.