CHICO

Een zonnige goedendag!
Ik ben Chico zoals je kunt zien ben ik een prachtige zonparkiet. Ik ben 6 jaar oud en ben een kereltje. Momenteel deel ik samen een kooi met een Blauwkeel ara das mijn grote vriend maar wij kunnen niet blijven waar wij nu wonen en voor mijn vriend is er al een ander huisje gevonden waar ik niet mee kan.
Nu Zou ik het wel erg fijn vinden als er ergens een zonparkiet of gelijkwaardige soort is waar ik bij mag wonen zonder druk dat wij met elkaar moeten wonen dat bepalen we nl zelf wel., de ara wil mij nl soms nog wel eens even pesten en met een eigen soort zou ik mezelf beter kunnen verdedigen maar die keuze is aan mij.
Ik kijk altijd eerst even de kat uit de boom en moet je eerst even leren kennen voordat ik mijn zonnige klant kan laten zien en dan ga ik los want ik hou van lekker knuffelen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat ik een zonparkiet ben…wij staan bekend om onze vocale aanwezigheid dus daarom ben ik het liefst bij mensen die weten wat ze te wachten staat door ervaring omdat ze er al 1 hebben. Dan hoef ik nl niet nog een keer te verhuizen omdat de verassing te groot was.
Ik woon momenteel in Delft en ben getest op alle ziektes, ik ga weg voor een vergoeding van 100E zonder kooi Maar met mijn speeltjes.
 
Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen. *Je moet verstand hebben van papegaaien en het liefst al een zonparkiet in huis hebben, weten wat je kan verwachten. * ik ben een vrije vogel en ben dus graag overdag veel uit mijn kooi.
Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: hopeforwings@hotmail.com.
Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.