Al herplaatst

CHICO EN LOLA

Hallo lieve mensen,

Laten wij ons eerst eens even voorstellen, wij zijn Chico en Lola een gezellig Edel echtpaar, geheimpje…. ondanks dat we een echtpaar zijn hebben we beide onze eigen woning en zijn we voornamelijk gewoon vrienden… meer niet…

Nou laat ik maar even beginnen, de naam is dus Chico en ik ben 14 jaartjes jong. Helaas is er bij mij PDD vastgesteld, maar dat mag de pret niet drukken! Ik heb namelijk nergens last van en eet mijn pellets, fruit en groente erg goed.
Verder ben ik een lieve vogel, speel ik graag op onze speelboom en in de kooi en ook met onze paps en mams.

Mijn naam is Lola en ik ben een echte Edeldame :-). Chico kan wel zeggen dat we getrouwd zijn maar in mijn beleving zijn we nooit bij het stadhuis geweest… ik bedoel we wonen niet eens samen… poeh ik moet er niet aan denken hoor… maar goed ik kan ook niet zonder hem… de dames onder ons zullen dat vast herkennen…. hahaha…
Een voorkeur voor mannen heb ik wel, ben jij een echte man? Het liefst met baard en zware stem…. dan ga ik er voor 😉
Mijn leeftijd, ja dat zeg ik liever niet maar ik snap dat jullie dat willen weten, dus vooruit… ik ben 6 lentes jong!
Momenteel ben ik erg druk met het verbouwen van mijn paleis bestaande uit bananendozen… flinke klus maar dan heb ik straks ook echt wat moois hoop ik.
Zoals Chico al aangaf is hij positief getest op PDD en ik helaas ook. Maar ook ik heb nergens last van hoor!

Het is de bedoeling dat wij samen blijven, er mag vanwege de PDD absoluut niet met ons gekweekt worden!

Onze paps en mams zijn op zoek naar een liefdevol huisje voor ons omdat ze zelf niet voldoende tijd hebben voor ons en ons dat wel gunnen. Wel moet je verstand hebben van papegaaien en het liefst van Edels. Kennis van de ziekte PDD is een pré, maar als je daar niet zo bekend mee bent geeft dat ook niet als je je daarin wil verdiepen. Dan kunnen onze paps en mams daarbij helpen.
Ook kan er via Aranka van Vliet, beheerder van het Hope for Wings PDD House informatie ingewonnen worden via hopeforwings@hotmail.com.

Onze paps en mams hoeven geen vergoeding voor ons, eventueel bijdragen in de kosten is ook geen enkel probleem. Het belangrijkste is dat wij een top huisje vinden waar genoeg aandacht voor ons is en rekening gehouden wordt met de PDD op het gebied van voer  en verzorging.

Verhuizen doen wij vanuit  Provincie Zeeland met onze kooien, speelgoed en overige inboedel.
Wij zijn dus positief getest op PDD. Op de overige ziektes zijn we negatief getest.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er het liefst van Edels.
*Wij leven graag veel buiten onze kooi, je moet dan ook niet te vaak van huis zijn
*Wij zijn maken graag onderdeel uit van het gezin, dus wij willen echt graag in de huiskamer leven.
*Onze paps en mams blijven sowieso graag in contact
* Een huisbezoek met uitgebreid gesprek is onderdeel van het herplaatsingstraject.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: hopeforwings@hotmail.com.

Ook voor vragen omtrent PDD en de verzorging mag er een mail gestuurd worden naar hopeforwings@hotmail.com

Gebruik als e-mail onderwerp onze namen en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.