Al herplaatst

COCO

Hallo ik ben Coco een mooie grijze roodstaart van 13 jaar oud.
Ze denken dat ik een kerel ben..maar ben niet gesext dus dat weten we niet zeker.
Ik woon bij een hele lieve dame die mij bij haar moeder vandaan heeft gehaald…maar deze dame kan vanwege serieuze gezondheidsproblemen niet voor mij zorgen zoals ze graag zou willen dat ik verzorgd werd ook woont ze veel te klein om mij de ruimte te kunnen geven die ze vind dat ik verdien.
Ook wil ze heel graag een vriendje of vriendinnetje voor mij, dat heb ik wel verdiend na 13 jaar alleen met mensen te zijn geweest. Ze wil dat ik de ruimte krijg en een vrije papegaai kan zijn en meer bij iemand zijn gezinsleven betrokken kan worden want ik ben zo een leuke vogel!
Ik kijk even de kat uit de boom, mijn hart gaat iets sneller kloppen als je een man bent maar ook met vrouwen weet ik als het vertrouwen gewonnen is echt wel om te gaan.

Ik ben niet getest, niet gesext, heb een EU certificaat en ga samen met mijn kooi (Die overigens echt een flink stuk groter mag van mijn huidige vrouwtje) weg voor een vergoeding van 350E. Ik woon in Almere

Hier zijn de eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik wil graag meer bij het gezinsleven betrokken worden, lekker naar buiten op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Een andere grijze roodstaart aanwezig is een harde eis, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com
. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes, Coco