Al herplaatst

Coco

Dit is Coco een prachtige Venezuela Amzone en deze knapperd is volgens zeggen 2 jaar oud (wat daar van waar is dat weten we niet, aangezien Coco geen ring heeft) en sinds 6 mnd bij zijn huidige eigenaar waar hij wegens gedragsproblemen niet kan blijven.
Coco is niet getest en niet gesext.
Coco is een vogel met een rugzak, heeft waarschijnlijk een aantal vorige baasjes gehad voordat hij bij de huidige terecht is gekomen. Coco trekt naar vrouwen en is een vogel waar je echt het vertrouwen moet winnen, het lijkt erop dat Coco verlatingsangst heeft (wat natuurlijk niet zo gek is gezien het verleden) momenteel gaat Coco gillen wanneer het vrouwtje de kamer verlaat. Coco stapt nog niet echt op maar is een zachtaardige vogel, er heerst meer angst dan agressie en dat is gelukkig iets waar je goed mee kan werken.
Als Coco eenmaal uit de kooi is gehaald en bij je zit dan vind Coco wandelen bv ook buiten echt zichtbaar heerlijk.
Voor Coco zoeken wij iemand die geduld heeft, genoeg tijd voor Coco en veel li efde heeft te geven zodat Coco de mensen weer kan gaan vertrouwen. Coco was er nog veel erger aan toe dan dat ie nu is, zijn huidige vrouwtje heeft al aardig wat grond gewonnen bij Coco. Coco kan ook lekker praten.
Coco gaat verhuizen met zijn mooie kooi en woont momenteel in Goeree Overflakkee.
Er word een vergoeding gevraagd voor Coco en de kooi van 300E.

Wat zoeken wij voor Coco:
*Iemand die hem een mooi vrij leven kan bieden, overdag niet in de kooi, iemand die veel tijd en aandacht voor Coco maar vooral veel geduld heeft.
*Gezelschap van andere vogels qua hetzelfde kaliber zou geen probleem zijn zolang ze maar niet kunnen vliegen want daar is Coco heel erg bang van, en zo lang ze niet gedwongen samen hoeven te zitten. *De mogelijkheid voor aparte kooien en speelplekken moet er zijn als dit nodig is.
*Iemand die verstand heeft en ervaring heeft met Amazone papegaaien.

Denk jij dat jij aan de eisen voldoet en Coco een gelukkig en mooi leven kan bieden stuur ons dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com en laat ons weten waarom jij denkt de juiste kandidaat te zijn, vertel wat over jezelf en je huidige situatie.
Kijk op deze website om meer info te vinden over hoe het herplaatsen in het werk gaat.