Geen categorie

COCO

Hoi hoi, ik ben Coco de edelpapegaai man van 1,5 jaar. Ik kom bij Senna Papegaaien weg en woon sindsdien bij mijn huidige eigenaren. Helaas moet ik nu een nieuw huisje zoeken, omdat ik mijn vrouwtje wel heel leuk vind, maar mijn baasje helemaal niet. Daarbij komt ook nog dat mijn vrouwtje nu een jonkie krijgt en dat vind ik ook niet zo’n goed plan. Ik kan niet tegen enorme drukte en schreeuwen enzo. Dus ik zoek een plekje zonder jonkies en met baasjes die ik leuk vind en mij veel aandacht kunnen geven en rekening kunnen houden met mijn gebruiksaanwijzing.

Ik ben niet getest, maar mijn ouders en de andere vogels in huis wel. Ik ben een man, zoals je kunt zien en ik ben gewiekt. Ik verblijf in Barendrecht en mag verhuizen voor een vergoeding van €600 inclusief inboedel.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Knuffeltje van Coco