Geen categorie

CORCKY

Corcky is de mascotte van het Half Way House, ons langstzittende bewoner en hij is hier ook helemaal op zijn gemak. Dikke vrienden met alle vrijwilligers op zijn eigen unieke wijze.

Maar nog veel belangrijker: elke nieuwe bewoner wordt door Corcky even enthousiast verwelkomt. Op een zeer vriendelijke manier maakt hij contact met elke nieuwe bewoner, alsof hij wil zeggen: “hey hallo, wat leuk dat je er bent, alles komt goed hoor”.

Hoe gek we ook op Corcky zijn, voor hem is het ook leuk om af en toe post te ontvangen met iets speciaals voor hem… want hij verdient dat zo!
Het ventje is gek op spelen, denk aan kurk of ander sloopspeelgoed maar ook met nootjes is hij ontzettend blij.. van walnoten tot aan pijnboompitjes, alles wordt met smaak weggewerkt.

Je kan er voor kiezen om een maandelijkse bijdrage te doneren speciaal voor zijn verzorging, maar je kan ook zijn voer of noten, speeltjes ed bestellen en die dan op zijn naam laten bezorgen in het Half Way House. Dan krijgt hij echt post hoe leuk is dat?!

Wil je een Foster Parrot waar je echt langdurig iets voor kunt betekenen? Dan is Corcky dat!

Wordt jij Corcky’s Foster Mommy of Daddy?

Voor meer informatie of je aanmelden als Foster voor Corcky, stuur ons dan een mail naar info@hopeforwings.nl met als onderwerp Foster Corcky.