Al herplaatst

DUNJA & DUSHI

Hoi, ik ben Dunja een stoere man en die knappe dame is mijn vrouw Dushi. Ik ben heel erg gesteld op menselijk gezelschap en ben als ik je vertrouw ook erg tam. Dushi is nog wat verlegen maar komt ook van erg ver…ze was niet tam en nu eet ze lekkers uit je hand en is ze niet bang meer voor mensen dus dat beloofd veel.
Mijn meisje is een beetje kaal op der buikje en op haar hoofd maar het was veel erger dus er komt al verbetering in. Het kale is gekomen door het vele broeds zijn, Ome Rob heeft haar een hormoon implantaatje gegeven en daar doet ze het echt super goed op.

Wij zijn getest en gesext en bewonen/bezitten een riant appartement en slapen graag in onze kurkrol. Momenteel wonen wij on Utrecht in tijdelijke opvang en wij gaan weg voor een vergoeding van 200E, Wij zijn getrouwd en willen ook nooit gescheiden worden dat is een eis.
Wij zijn graag los maar gaan ook wel braaf terug in ons hok als dat moet. Wij eten nutribird pellets omdat het moet maar eten veel liever zaadjes uit je hand. Ook appel en druifjes zijn we dol op. Ik ben een brutaaltje volgens mijn oppas en verdedig mijn vrouwtje als ik dat nodig vind precies zoals het hoort. Je hoort ons wel af en maar zijn niet echt luidruchtig.
Wij zoeken een huisje waar wij met zijn 2en de rest van onze levens mogen blijven, een huisje waar we veel los kunnen bij iemand die lekker met ons aan de slag kan en ons nog meer kan laten bloeien.
Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien
* Wij zijn vrije vogels en willen dus het liefst zo veel mogelijk lekker uit de kooi kunnen zijn
Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: hopeforwings@hotmail.com.
Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.