Al herplaatst

HARLEY

Vroem, vroem, Harley hier, een mooie Grijze Roodstaart van 11 jaar jong. Man of pop is mijn grote geheim. Vanwege verdrietige omstandigheden ben ik op zoek naar mijn forever home. Ik ben gechipt en netjes in het bezit van mijn Cites-papieren. Ik ben handtam, heb een duidelijke voorkeur voor vrouwen. Vreemden observeer ik eerst voor ik deze genoeg vertrouw om op te stappen. Ook ben ik gewend aan katten en honden.

Harley wordt omschreven als een relaxte vogel die goed met veranderingen om kan gaan. In het verleden ging Harley mee op vakantie binnen NL. Ze zeggen hier dat ik lui ben aangelegd, want ik vlieg zelden, maar liever word ik overal naartoe gebracht en gehaald. Als ik wel zelf van mijn kooi afkom dan ben ik in een baldadige bui en claim ik alles wat ik op mijn pad tegenkom door mijn snavel erin te zetten.

In mijn kooi hangt een lat met touwen en houten blokjes, hier kan ik uren mee spelen en slopen, deze zijn regelmatig aan vervanging toe. Hetzelfde doe ik trouwens met een rol papier. Als jij gaat stofzuigen, moet er natuurlijk ook gedweild worden, ik neem dan een duik in mijn waterbak om de vloer vast nat te maken voor je. Van het zonnetje in de tuin kan ik erg genieten als mijn kooi naar buiten wordt gereden. Met de vogels buiten fluit ik dan een deuntje mee. En de buren, ik bemoei me graag met hun gesprek

Kletsen kan ik dan ook als de beste en zeg losse woordjes als, Hoi, hi, joehoe, Harley, soepkip. Diverse combinaties maak ik met het woord “lekker”, zoals kopje koffie, koekje, banaantje, kroelen etc. Hele zinnen kan ik ook zoals: “Silence, I kill you”, wat kom je doen, Harley is een mooie kip. Voor publiek optreden doe ik liever niet en kletsen doe ik dan ook het liefst als ik samen met jou ben.

Mijn huidige dieet bestaat dagelijks uit pellets en een zadenmix, aangevuld met stukjes fruit en groente. 2 keer per week krijg ik een half gekookt eitje en ‘s avonds voor het naar bed gaan een walnootje. Op zaterdagavond word ik verwend met een koekje.

Ik ben niet getest en gesext.

Verhuizen doe ik vanuit Puiflijk voor een bedrag van € 300,00 met mijn kooi en toebehoren.

Als je mij een forever home zou willen bieden, lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van papegaaien en er bij voorkeur al eentje in huis hebben.
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

* De huidige eigenaar wil graag contact houden.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Harley een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.