Geen categorie

JACCO & KWIBUS

Hallo allemaal, wij zijn Jacco en Kwibus, twee 8 jarige pyrrhura’s.
wegens omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuw huisje.

Kwibus is een popje en Jacoo een mannetje en alhoewel ze gek zijn op elkaar hebben ze wel ieder een aparte kooi omdat Jacco in de kooi erg dominant tegenover Kwibus is.
Buiten de kooi is dit totaal geen probleem!
Ze hebben niet alleen ieder hun eigen kooi ,maar in allebei de kooien zijn nachthokjes aanwezig waar ze zich heerlijk rustig in terug kunnen trekken voor de nacht.

Volgens de eigenaar zijn ze ongewiekt maar super tam en babbelen ze een beetje, vinden het geweldig als ze mee mogen douchen,kort om twee hele leuke vogels die op zoek zijn naar een heel leuk nieuw huisje.

ze verhuizen vanuit Zevenbergen voor een vergoeding van 100 euro en nemen ieder hun eigen kooi+ nachthokjes,speelgoed en eten mee.

wie o wie geeft deze twee kanjers een nieuwe start?

mocht jij nou als een blok voor ze zijn gevallen lees dan het onderstaande aandachtig door:

* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
*wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi op bv een leuke speelboom.
*wij mogen nooit gescheiden worden.

Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com  Gebruik als email onderwerp onze naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes Kwibus & Jacco