NU IN DE HERPLAATSING

Jerry

Hé hallo daar, hier ben ik dan, met spoed op zoek naar een forever home. Jerry, een vrolijke Pyrrhura Perlata van 7 jaar jong.

Helaas moet ik vanwege te veel liefde tussen mijn vrouwtje en mij verhuizen. Ik vertoon hierdoor partnergedrag, wat gepaard gaat met medische problemen. Voor nu is dat opgelost en ben ik voorzien van een hormoon implantaat. Ik ben op zoek naar een forever home waar men mij kan leren vogel te zijn en het zou leuk zijn als er al een vriendje voor mij woont. De rest van het gezin kan ik dan ook niet uitstaan 😉

Heel erg gek op spelen ben ik (nog) niet, ga graag mijn eigen gang. Op de stok naar buiten kijken wie er zoal langs loopt. Een wandeling door de kamer maken en eens een rondje vliegen. Wel zit ik graag bij mijn vrouwtje als zij bv, de was op gaat vouwen. Foerageerbakjes vind ik wel leuk om te slopen. Ik ben een echte knuffelkont, maar dat kan maar met mate. In de avond kom ik graag in je trui bij je kroelen.

Mijn huidige dieet bestaat uit pellets, aangevuld met een zadenmix. Verwend word ik met Exotic Fruit, en dan vooral de rozijnen en het gedroogde fruit of een petertje, Groente eet ik niet graag, 2 hapjes en dan heb ik het wel gezien. Van Fruit houd ik wel zoals banaan, druiven, appel, komkommer en watermeloen. Ga jij zorgen voor meer groente in mijn dieet?

Op dit moment sta ik rond 7 uur op, zodat ik nog mijn vleugels kan strekken voor mijn vrouwtje naar haar werk vertrekt. Ik krijg dan een verse krant in mijn kooi en vers eten en drinken en een stukje fruit als zij vertrekt. Op thuis werkdagen ben ik de gehele dag uit mijn kooi. Rond de klok van 20.00 uur is het bedtijd voor mij en ga ik mijn kooi in, hier wordt donkere deken over gedaan zodat ik rustig kan gaan slapen. Mijn slaapuren heb ik ook echt nodig.

Verhuizen doe ik vanuit Zwanenburg met mijn kooi en toebehoren voor een vergoeding van € 120,00.

Ik ben niet getest en niet gesext en ben in september door de APK gekomen.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

  • Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
  • Je moet verstand hebben van parkieten en/of papegaaien.
  • Al een pyrrhura in huis hebben.
  • Ik leef graag buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
(dit momenteel met inachtneming van de Corona richtlijnen)

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

* Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.