Al herplaatst

Joey & Kai

Hallo lieve mensen hier ik ben Joey een knappe Bonte boer geboren op 15-01-2011 en woon samen met mijn meisje Kai geboren op 30-01-2010, wij zijn een super leuk stel, handtam en erg lief voor grote mensen maar ook voor kinderen, honden en katten zijn wij niet gewent maar er was ooit een loge hondje en die vonden wij niet erg dus die kreeg ook geen aandacht…weet wel dat mijn meisje varkens echt niet leuk vind, die vliegt ze ook aan hahahaha
Maar ppsst ik moet jullie wat vertellen buiten het feit dat mijn meisje echt een kanjer is is ze ook vreselijk jaloers!! Zo erg dat ze geen andere vogel moet tegen komen want die vliegt ze dan aan…ik begrijp het wel een beetje want ik ben natuurlijk zo een kanjer, ik zou ook bang zijn om mijzelf kwijt te raken.
Omdat mijn meisje de hele tijd uit onze kooi probeert te komen en langs de iets te grote tralies zichzelf naar buiten probeert te wringen is ze wat kalig op haar borstje maar ach ik vind haar daarom niet minder mooi hoor en een andere kamer zal dat probleem snel verhelpen.

Wij zijn dus op zoek naar een ander huisje waar wij vredig kunnen leven zonder dat mijn vriendin haar jaloezie ons in gevaar brengt.

Ik zal even vertellen wat onze wensen zijn:
* Wij zoeken een 1 kamer woning waar wij goed in kunnen slapen en daarnaast zoeken wij een mooie speelplek waar wij ons kunnen uitleven zonder dat we andere vogels tegen komen….in dezelfde ruimte mogen wel andere vogels zijn maar mijn vriendin moet daar niet bij kunnen komen en hun ook niet bij haar.
* Wij zijn echt heel tam en vinden het dan ook erg leuk om met de mens bezig te zijn dus je moet niet iedere dag weg zijn.
* Je moet wel een beetje bekend zijn met ons ras, wij kunnen pittige vogeltjes zijn die je wel (vooral mijn vriendin dan) in de hand moet kunnen houden.
* Ook al kibbelen wij wel eens wij zijn een stel en gaan echt niet uit elkaar dus het is en blijft een kamer voor 2.

Wij wonen op dit moment in Scheveningen en zijn gewiekt, hebben dus geen slaapkamer die mee gaat. Kai is getest en mijn ouders waren getest. Wij gaan beide weg voor een vergoeding van 200E
Wij wachten in spanning af.