Al herplaatst

Kerriley

Mijn naam is Kerriley en ik ben een hele mooie roze dame!
Ze noemen mij een Rose Kaketoe maar ik noem mijzelf gewoon mooi!
Ik ben 11 jaar jong en heb dus nog een heel lang leven voor mij. Mijn lieve vrouwtje kan mij niet houden omdat ze heel erg allergisch is en door zware luchtwegen infecties niet meer normaal kan functioneren, dat doet haar veel pijn maar ze heeft geen andere keus. Nu wil ze natuurlijk het beste voor mij en daarom heeft ze Hope for Wings om hulp gevraagd.
Ik ben getest op alles behalve PDD en ook gesext. Ik woon momenteel in Rotterdam. (mocht een PDD test een vereiste zijn dan kan dat zeker alsnog geregeld worden).

Er zijn natuurlijk zoals altijd wel een aantal eisen waar je aan moet voldoen om je leven met mij te kunnen doorbrengen:
* niet roken in de zelfde ruimte als waar ik kom te wonen
* Ervaring met grotere kromsnavels en de juiste voeding is een must aangezien ik vroeger een langere tijd op de verkeerde voeding heb geleefd, dat mag niet meer gebeuren!
* Iemand met een rose is wel erg leuk geen must maar zou wel top zijn!
* vrijheid, een leuke speelplek en veel aandacht graag!
Voor mij word een vergoeding gevraagd van 300E inclusief mijn kooi.

Wanneer jij denkt mij een geweldig leven te kunnen geven dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com met hierin zoveel mogelijk over jezelf en jou gezin situatie en waarom jij denkt mij een goed huisje te kunnen bieden.
Ik hoop tot snel!

Groetjes van Kerriley