Rescue verhalen

KEUTEL (2-2020)

Geplaatst

Vandaag hebben we Keutel een 30+ Grijze Roodstaart opgehaald in Utrecht. Eerder waren wij er al geweest om met Keutel naar Rob van Zon te gaan voor testen en gezondheidscheck. Ondertussen ook de Cites aangevraagd die er gelukkig erg snel was, alle testen kwamen ook goed terug en Keutel is een dametje. Dus vandaag was de dag dat we Keutel gingen ophalen en naar het Half Way House brengen.
Keutel heeft zo’n 20 jaar gewoond waar ze nu woonde, een aantal jaar terug terug was haar baasje overleden, nu was zijn vrouw ook niet meer in staat om voor Keutel te zorgen. Haar dochter heeft ons ingeschakeld.
Keutel is een knappe rustige dame, maar tegelijkertijd ook erg stoer… want binnen 5 minuten in haar nieuwe kooi in het Half Way House ging mevrouw al op onderzoek uit… Even kijken wat er voor lekkers te vinden was en de hele kooi onderzoeken. Deze dame komt er wel!
Corcky onze mascotte was ook meteen onder de indruk van haar en wist niet hoe gauw hij zich moest uitsloven voor haar, wat ze van een afstandje eens rustig aan het bekijken was. Erg mooi om te zien.
Welkom onder de vleugels van Hope for Wings Keutel!

Keutel is inmiddels herplaatst naar een goed huisje!