NU IN DE HERPLAATSING

Kiwi & Splash

Hé hallo daar, daar zijn we weer, op zoek naar ons forever home. Kiwi en Splash, twee vrolijke Pyrrhura popjes! Splash is 6 jaartjes jong en van mij Kiwi is de leeftijd onbekend, ik heb wel 6 jaar bij mijn vorige vrouwtje gewoond, maar ben op zijn jongst 7 jaar.

Helaas moesten wij vanwege gezondheidsredenen van ons vrouwtje verhuizen, waar ze erg verdrietig om was. Wij zijn geadopteerd door een hele lieve mevrouw, waarna bleek dat wij niet met andere vogels kunnen. Weer moesten wij verhuizen en nu is de hond jaloers op ons en zit ons achterna. Wij zijn dan ook al een aantal keer verhuisd en met spoed op zoek naar een nu ECHT forever home zonder andere vogels waar we niet meer weg hoeven. Wij willen niet weer aan andere mensen hoeven wennen.

Wij zijn al 6 jaar samen en het is ook echt de bedoeling dat we bij elkaar blijven want we hebben het heel gezellig saampjes.
Kiwi is handtam en Splash is heeeel erg tam. We zijn gek op foerageerspeeltjes zoals een doosje met daarin iets lekkers verstopt. Inmiddels hebben wij de nodige trucjes geleerd en met een zonnepitje kan jij ons vast nog veel meer leren. Niet schrikken, maar ik, Kiwi pak je vinger vast als ik opstap, zie het als een liefdesbeetje 😉.
Vroeger waren wij graag in onze kooi buiten om daar allemaal nieuwe indrukken op te doen. Splash is het vliegen enigszins verleeerd en is momenteel gewiekt. Gezien de angst voor de hond blijven Kiwi & Splash momenteel liever op of in hun kooi.

Ons huidige dieet bestaat uit pellets, aangevuld met een zadenmix. Ook krijgen wij dagelijks ons portie groente en fruit, waarbij witlof en aardbeien favoriet is.

Verhuizen doen wij vanuit Buchten zonder kooi voor een vergoeding van € 50,00.

Wij zijn niet getest, maar wel gesext.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van parkieten en/of papegaaien, er mogen geen andere vogels in huis zijn, ook in de toekomst niet.
*Wij leven graag buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.


Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
*Gezinssamenstelling, inclusief dieren
*Woon/werksituatie
*Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
*Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.