Al herplaatst

LEVI

Hoi mijn naam is Levi ik ben een mooie bonte boer dame van 14 jaar oud.

Ik was een beetje onvoorspelbaar in mijn gedrag en mijn huidige baasjes wisten niet zo goed meer hoe ze daar mee om moesten gaan maar nadat ze een heleboel hebben geprobeerd gaat het nu eigenlijk best goed, ik vind het fijn om gekroeld te worden en lekker bij je te zitten. Het onvoorspelbare gedrag van mij is echt een stuk minder geworden. Ik help ook graag met koken, beetje rondscharrelen op het aanrecht en zo nu en dan een stukje groente pikken..haha.  Toch kan ik niet blijven waar ik nu woon.
Dus ik denk dat het tijd is om een leuk huisje voor mij te zoeken waar misschien zelfs ook wel andere vogels aanwezig zijn, zou leuk zijn maar is geen harde eis.

Ik heb een mooie kooi en een hele uitzet, deze gaat met mij mee.
Ik ben niet getest en woon nu in Hillegom en ga weg voor een vergoeding van 160 euro.

Natuurlijk zijn er wel eisen waar je aan moet voldoen wil je mij in huis kunnen halen:

* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Groetjes van Levi