Al herplaatst

LIZZY & JOVI

Dag allemaal!

Mogen wij ons even voorstellen, wij zijn Lizzy en Jovi, een Meyer koppel van 5 jaar jong. Lizzy is een pop en heeft altijd bij de huidige baasjes gewoond. Lizzy leeft sinds 4 jaar samen met Jovi, een man die helaas al 2 keer eerder is verhuisd. Vanwege gezondheidsredenen van onze huidige baasjes zijn wij met enige spoed op zoek naar een forever home.

Momenteel krijgen wij helaas niet voldoende tijd buiten de kooi om rond te vliegen en zijn hierdoor wat meer terughoudend en luidruchtiger aan het worden. Dit is zowel voor onze baasjes als voor ons niet prettig.

Op zoek dus naar een forever home waar wij voldoende vlieguren mogen maken om daarna bij jou op je schouder, been of arm uit te rusten, onze veren te poetsen of een lekker dutje te doen. Onze huidige baasjes zeggen dat wij erg nieuwsgierig zijn, geen idee wat dat betekent, maar wij weten gewoon graag alles. Wij zijn dan ook gek op het ontdekken van de vaatwasser 😉

Wij zijn handtam, maar kijken wel de kat uit de boom, als we je eenmaal kennen dan stappen we netjes op. Onze baasjes hebben wij zo afgericht, dat als wij bij de kraan in de keuken gaan zitten, zij ons eigen badje neerzetten en vullen. Naar onze baasjes luisteren wij redelijk goed, zolang zij boven ons blijven staan in de rangorde. Van kroelen houden wij niet, dat doen wij met elkaar, al vinden we een aai over onze bol op zijn tijd wel lekker.

Ons huidige dieet bestaat uit NurtiBird Pellets G14 Tropical aangevuld met grof parkietenzaad, en om de dag een beetje palmolie door het voer. Als we verse groenten en fruit zien, draaien we helemaal door, dus als je het niet geeft dan pakken we het gewoon van jouw bord, opletten geblazen dus.

Wij zijn beiden gesext en getest, helaas zijn niet alle papieren meer compleet.

Verhuizen doen wij vanuit Eindhoven voor een bedrag van € 150,00 met onze kooi, speeltjes en diverse zitstokken voor op tafel en aan het raam.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet verstand hebben van papegaaien.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Lizzy en Jovi een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.