Al herplaatst

Maiky

Hallo allemaal ik ben Maiky een knappe grijze van 8 jaar.
Ik woon al 8 jaar bij mijn baasje en ben ook grootgebracht door haar.
Nu kan mijn baasje mij niet meer bieden wat zij denkt dat mij gelukkig maakt, en aangezien ze dit heel graag wil denkt zij dat ik op een andere plek veel gelukkig zou zijn.
Ik ben niet getest en niet gesext dus weet ook niet of ik een meisje of jongetje ben, maar het mooie is ik kan door voor beide! Goed he!
Omdat mijn baasje het beste wil heb ik wel met haar besproken wat ik dan ook graag zou willen zodat ik inderdaad gelukkiger kan zijn…hier komt mijn eisen lijstje:

Ik wil graag veel uit de kooi zijn, nu kan dat niet altijd aangezien ik het jongste kind van mijn baasje graag pest.
Ook heb ik momenteel geen speelboom en dat is wel een wens van mij, ik wil graag de wereld verkennen en zou ook graag naar buiten willen en lekker betrokken willen worden bij jou/jullie leven.

Ook wil ik wel eens zien of ik andere vogels leuk ga vinden, ja ik kan het wellicht proberen toch! Maar moet dan ook niet zo zijn dat ik verplicht met ze samen moet zitten……dat kan dan vast wel geregeld worden toch? Elkaar gewoon kunnen horen en zien is ook al erg leuk!

Ook eet ik best gezond….pellets en die zou ik natuurlijk ook wel graag weer op het menu hebben staan.

Ik heb een hele knappe kop, te schattig gewoon maar ik heb ik een klein probleempje, mijn vrouwtje en ik zijn het niet altijd eens over wat nou mooi is, soms wil ik gewoon mijn jas uit, terwijl zij heel graag wil dat ik hem aan heb, maar soms zit ie gewoon echt niet lekker en ik zou ook niet kunnen zeggen waarom. Nu zegt deze stichting die helpt om mij een gelukkig leven te kunnen geven dat het wel eens zou kunnen liggen aan de verveling dus ja ik verwacht wel een boel sloop materialen en zo om mij bezig te houden en veel betrokkenheid bij de dagelijkse dingen….dus ja ik wil me lekker bemoeien.
Ik ga niet zomaar weg, ik mag weg met mijn kamer en mijn speelgoed voor een vergoeding van 250E maar dan krijg je er iig wel een kletskous voor terug met een goed gevoel voor mode!
Oh ja en ik woon nu in Arnhem!

Maiky woont nu bij de familie van der Velden en heeft er een grijze broer bij, hij heeft het erg naar zijn zin en doet het prima, gefeliciteerd met jullie nieuwe vogelkind en veel geluk en een mooie toekomst gewenst voor jullie allemaal!