Al herplaatst

Max

Hey daar! Max hier, een stoere grijze roodstaart papegaai! Jullie hebben mijn huisgenoot Coco al ontmoet en ik moet dus helaas ook een nieuw plekje, omdat mijn baasje ook ziek van mij word. Ik ben 15 jaar oud en ben nu niet helemaal tam meer. Mijn baasje heeft mij wat minder aandacht kunnen geven de laatste tijd. Ik vind vrouwen iets leuker dan mannen, maar mannen zijn ook wel oké hoor. Zoals jullie zien heb ik mijn eigen stijl. Soms vind ik iets meer veertjes leuk, maar meestal keer ik toch weer terug naar mijn zomer look. Ik zoek iemand die weer met mij aan de slag wil gaan en mij veel vrijheid en aandacht geeft. Coco en ik zijn geen dikke maatjes, dus we hoeven niet persé samen geplaatst te worden, maar dat mag natuurlijk wel!

Ik ben niet gewiekt, getest of gesekst en ik verhuis met mijn kooi voor een vergoeding van €200,- en woon nu in Maarssen. Mijn EU-Certificaat is aangevraagd (onder voorbehoud).

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over grijze roodstaart papegaaien mocht je hier nog niets van weten.
* Ik ben het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi en graag op een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zoveel mogelijk over jezelf en je huidige (gezins) situatie en waarom jij denkt goed voor mij te kunnen zorgen.
Mag ik binnenkort naar jou verhuizen?

Groetjes, Max