Al herplaatst

Maya

Hallo lieve mensen, ik ben Maya zo heet ik sinds 22 Oktober 2016 toen ben ik gered door Hope for Wings uit een schuur war ik ik een kweekhok zat.
Ik ben waarschijnlijk vroeger gebeten of gewond geraakt en doordat er geen medische zorg aan te pas is gekomen is de wond gaan ontsteken en is mijn huidige aanzicht het resultaat. Het zal niet erger worden maar ook niet meer beter dan hoe het nu is. 1 x in de zoveel tijd moet ik even langs de vogelarts om eventueel wat verhard neussteen weg te laten halen, zie het als een soort van nagels knippen (onderhoud). Ondanks mijn niet alledaags uiterlijk word er gezegd dat ik zo ongelooflijk schattig ben….Ik ben dan ook een zachtaardige dame maar mijn leeftijd is onbekend. Wat ondertussen wel bekend is is dat ik uit een huiskamer kom voordat ik een nummertje werd, dat kun je terugvinden in mijn gedrag, ik ben super nieuwsgierig en die af een toe een schattig fluitje, ben niet hand tam maar kroelen sta ik ook wel open voor…..maar ze denken dat er nog veel meer in zit.
Ik ben negatief getest op alle ziektes en ben inderdaad een meisje, daarnaast heb ik wel een handicap, ik heb aan 1 oog geen zicht en aan het andere oog beperkt zicht dus ik zal wel wat aanpassingen nodig hebben.
Ik heb begrepen dat ik aardig wat harten gestolen heb maar deze mensen kunnen mij niet geven wat ik nodig heb dus we zoeken nu naar het perfecte huisje en zorg voor mij zodat ik daar heel gelukkig oud kan worden.

De eisen:
* Niet te veel andere vogels en zeker geen vliegende, ik kan ze nl niet zo goed zien aankomen en snel schrikken, ik moet geen vriendjes hoeven worden met andere vogels we moeten ook de mogelijk hebben tot samen in 1 huis wonen maar toch niet samen.
* Ervaring met grijze roodstaarten zodat je weet wat je te wachten staat en mij dus kan helpen met mijn eventuele aanpassingen
* Geduld en doorzetting vermogen
* Als er honden en katten zijn dan moeten deze wel al papegaaien gewent zijn.
* iemand die geregeld thuis is zodat ik overdag ook lekker kan scharrelen het liefst op een mooie speelplek.
Er word voor mij een vergoeding gevraagd van 200E en momenteel woon ik in Bussum.

Maya is herplaatst en woont nu bij Claudia van Genne de oprichtster van Stichting Hope for Wings en haar 2 grijze roodstaarten DJ en Jamiy, Maya en Jaimy zijn hopeloos verliefd dus Maya heeft haar plekje gevonden (Maya had vanaf dag 1 al een speciaal plekje bij Claudia in haar hart ingenomen….dit was een kwestie van tijd voordat zij wist dat ze hier aan toe moest geven. Het ga je goed Maya!