NU IN DE HERPLAATSING

MOKS

Hey, hey!

Mag ik mij even aan jullie voorstellen, Moks is de naam, een Bonte Boer van nog geen jaar oud en zou graag mijn 1e verjaardag in mijn forever home vieren. Man of pop is niet bekend. Ik ben rechtstreeks vanaf de kweker hier komen wonen. Helaas kan ik niet met de honden door één deur.

Mijn mama zegt dat ik niet een heel drukke en luidruchtige vogel ben die zichzelf goed kan vermaken op zijn speelrek. Van een muziekje op zijn tijd houd ik zeker, ik ga dan op mijn gemak zitten om mijn gezang te laten horen. Af en toe ben ik een beetje ondeugend en vind het dan leuk om speelgoed van mijn kooi naar beneden te gooien, maar ja, welke vogel vind dit nu niet leuk.

Inmiddels krijg ik het spelen al aardig onder de knie, vooral slopen. Takken, kurk, blaadjes, alles kan kapot bij mij. Toen ik nog jonger was vond ik speelgoed eng, maar nu ik een paar maandjes ouder ben vind ik dit heel interessant. Douchen doe ik regelmatig en ik pak graag een beetje vitamine D van het zonnetje. Buiten in de zon zitten in mijn kooi vind ik nog wel spannend. Ik ben handtam voor mijn mama en bij anderen wil ik nog weleens aangeven dat ik niet wil opstappen ;-). Wel mag iedereen mij over mijn hoofd kriebelen.

Mijn mama zegt dat ik een moeilijke eter ben. Mijn huidige dieet bestaat uit zaad speciaal voor Bonte Boertjes, pellets ben ik niet gek op en gooi ik uit mijn bak. Deze worden nu in water geweekt voor mij. Groente en fruit ben ik niet dol op, al gaan spruitjes en banaan er wel in.

Verhuizen doe ik vanuit Wijk bij Duurstede met mijn kooi voor een vergoeding van € 175,00.

Ik ben NIET getest en niet gesext.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er het liefst al eentje hebben.
* Ik leef graag veel buiten mijn kooi, dus daar moet genoeg tijd voor zijn.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject. Op dit moment met inachtneming van de corona maatregelen.

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.