NU IN DE HERPLAATSING

NOA

Boer zoekt pop of man…

Noa, een mannelijke bonte boer van 11 jaar jong is op zoek naar een forever home. Noa is vanuit de opvang als een blok gevallen voor Siep en gaan samen wonen met Siep. Na het overlijden van Siep heeft Noa aangekeken of er een match was met het menselijk ras, maar dit bevalt toch niet zo goed als een soortgenoot. Bij voorkeur zijn wij dan ook op zoek naar een forever home waar reeds een Bonte Boer aanwezig is.

Noa is voor de juiste persoon handtam. Hij moet je “zogezegd” mogen en wordt ook wel omschreven als ADHD-er. Een gezellige en aanwezige vogel, welke door zijn huidige eigenaar wordt omschreven als slim en leergierig.

Noa kan door zijn leergierigheid snel trucjes aanleren. Op het moment kan hij “wings” en een rondje draaien, maar daar moet wel iets lekkers tegenover staan. In het verleden heeft Noa ook clickertraining gedaan en kan o.a. fiches in een bakje doen. Met tijd een aandacht kan er nog veel meer geleerd worden. Ook is Noa gek op het slopen en dan vooral alles van kurk, daar doe je hem een groot plezier mee.

Mijn huidige dieet bestaat uit pellets van Psittacus, afgewisseld met Versele Laga Fruitblend. Noa eet liever fruit dan groenten, zoals banaan, druif en appel. Qua groente wordt paprika en andijvie wel gewaardeerd. Ook een gekookt eitje gaat er goed in. Noa houdt van bijna alle noten (geen paranoten) en voor een walnoot of amandel draait hij een extra rondje.

Verhuizen doe ik vanuit Breda voor een bedrag van € 175,00 en neem mijn kooi mee.

Ik ben in het verleden getest en niet in aanraking geweest met ongeteste vogels.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en er al eentje in huis hebben. *Ik leef graag buiten mijn kooi, dus hier moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Noa een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.