Al herplaatst

NOAH

Lieve mensen,

Mijn naam is Noah en ik ben een Blauwgele Ara man van 6 jaartjes jong…

Ik heb al heel wat mee gemaakt in mijn leventje… bij de lieve mensen waar ik nu woon ben ik achterlaten door mijn vorige eigenaren die in een vechtscheiding terecht waren gekomen. Helaas is er bij mij eerder Polyoma vastgesteld. De mensen waar ik nu woon hebben mij op aanraden van Hope for Wings opnieuw laten testen. Nu is het zo dat ik niet meer ziek ben maar nog wel drager ben van het Polyoma virus. Momenteel ben ik ook niet besmettelijk, maar mocht mijn weerstand omlaag gaan dan kan het wel zo zijn dat ik weer besmettelijk wordt.

Voor mij wordt er dus gezocht naar een huisje waar of geen andere vogels zijn of waar nog een vogelvriendje woont die ook drager is van Polyoma.

Verder ben ik een lieve ara, stap altijd netjes op, hou ervan om te kroelen en samen te zingen, mee naar buiten te gaan en ben graag veel buiten mijn kooi. Honden en katten ben ik gewend.
Lang heb ik geleefd in een te kleine kooi dus ik ben af en toe nog een beetje onhandig. Vliegen kan ik nu niet omdat mijn geknipte veren niet in de rui vervangen worden, maar wellicht dat dat in de toekomst wel weer lukt, zie onderstaand:

Er wordt voor mij geen vergoeding gevraagd, maar er moeten nog wel een aantal geknipte veren getrokken worden die ik niet verlies in de rui zodat er weer nieuwe veren kunnen groeien, dit op advies van vogelarts Rob van Zon. De wens van mijn huidige mensen is dan ook dat dit bij Rob van Zon gebeurd omdat hij nu bekend is met mij. Ook is mijn ring niet meer leesbaar, dus ze zouden ook graag zien dat er dan meteen een chip geplaatst wordt.

Verhuizen doe ik vanuit Abcoude zonder kooi, met mijn favoriete zitstok, er wordt dus geen vergoeding gevraagd maar wel met de afspraak dat bovenstaande geregeld wordt door de nieuwe eigenaar.

Ik ben volledig getest en gesext.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet willen voldoen aan de gestelde eisen zoals deze beschreven staan.
*Ervaring met ara’s is een pré, ervaring met andere papegaaien is wel een      vereiste.
* Je moet voldoende tijd voor mij hebben en zoals aangegeven leef ik graag     veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.