Al herplaatst

PRINCE & KHAN

Hallo allemaal, wij zijn Prince (muisparkiet) en Kahn (nandaya). Ik, Prince, ben 3 jaar oud en gered bij particuliere mensen. Mijn vriendinnetje Kahn stond in een dierenwinkel met een gebroken vleugel. Die is gespalkt, maar ze kan nooit meer vliegen. Kahn heeft geen ring, dus de leeftijd is onbekend. Kahn is niet echt tam, maar stapt wel altijd op (opstaptouw of hand), maar wilt niet kroelen. Ze bijt niet.

Ik ben wat minder verlegen en heb wel een baasje met ervaring nodig, anders ga ik gebruik maken van de situatie. Wij worden momenteel niet aanvaard in de groep. Ons baasje heeft ons met de beste bedoelingen meegenomen, maar in deze situatie zijn wij niet gelukkig. Ons baasje zoekt een plekje waar we een compleet vogel leven kunnen hebben en gelukkig kunnen zijn. Ze zou het leuk vinden als wij een speelplaats krijgen en veel aandacht, maar een vluchtje buiten met mooi weer zou ook wel heel leuk zijn.
Wij zijn getest op PBFD, Polyoma en Chlamydia. Wij wonen momenteel in Lummen (België) en mogen voor een vergoeding van €100,- verhuizen. Onze kooi verhuist in principe niet mee, maar wel onze favoriete spulletjes.

Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoorten mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Wij zijn semi tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wie maakt ons helemaal gelukkig?

Xxx Prince en Kahn.