NU IN DE HERPLAATSING

Rambo (Gereserveerd)

Hallo, Rambo hier!

Voor de liefhebbers, een zeer knappe en energieke Zwartkop Caique man van 2 jaartjes jong. Vanwege gezondheidsproblemen van mijn huidige baasje ben ik met spoed op zoek naar nieuw personeel. Personeel met een mooie dame vind ik wel leuk denk ik.

Ik ben al een aantal keer verhuisd in mijn jonge leventje, toch heb ik nog steeds vertrouwen in de mens, opstappen doe ik niet bij iedereen, maar dat komt met tijd en aandacht vast wel goed. Een echt caique clown ben ik wel, speel graag met je handen, af en toe een beetje (te) wild, zachtjes, zachtjes zeg ik dan. Ook brabbel ik hallo en love you. Fluiten kan ik als de beste tijdens de douche of onder het stofzuigen.

Mijn favoriete speelgoed is sloopspeelgoed, zoals karton en zeegrasmatjes. Ga jij me een speeltje met hout geven om te slopen? Klimmen en klauteren doe ik ook graag, op zoek naar foerageerspeelgoed, zoals zonnepitjes in een kraal of prop papier.

Mijn dieet bestaat uit pellets Psitaccus, geweekt in een klein beetje water, drinken doe ik uit een waterfles. Aangevuld met een klein beetje zaadmix waar ik goed naar moet zoeken, mijn baasje verstopt dat meestal voor mij, foerageren noemt ze dat. Groente ben ik nog niet weg van, wel lust ik inmiddels een stukje fruit zoals appel, druif, blauwe bes of kiwi. Voor noten doe ik veel, van amandel tot hazelnoot of een stukje gekraakte walnoot.

Douchen doe ik bij voorkeur op mijn eigen douchestang of buiten in een vogelbad. Ik was gewiekt, maar kan inmiddels wel weer een stukje vliegen. Slapen doe ik op het moment in mijn eigen slaapkamer, ik heb zoals het een echte gaai betaamt voldoende nachtrust nodig. Afgelopen september heb ik mijn APK bij Rob van Zon gehad en ben door de keuring gekomen.

Ik ben getest op PBFD, PDD, Polyoma en Chlamydia en gesext.

Verhuizen doe ik vanuit Lisse met mijn kooi voor een vergoeding van € 350,00.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en het liefst er al eentje in huis hebben
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Als je denkt dat je Rambo een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.