Rescue verhalen

ROCKO † 11-6-2019

Vanavond hebben wij Rocko binnen gekregen. Waren wij al even mee bezig en het was dan ook een beetje spannend of het zou lukken. Via via hoorde we van een dame dat ze een klant had die een amazone had en die wilde laten inslapen omdat ze niet wilde dat de vogel ging rondzwerven van huis naar huis.

Familie had Rocko gered uit een donkere schuur en die konden er niet meer voor zorgen zo is hij bij hun gekomen. Maar het zijn gewoon geen papegaaien mensen. Toen was daar Melissa en die heeft hen verteld over de stichting en dat vonden ze een mooi alternatief. Gelukkig heeft Melissa het vertrouwen kunnen winnen dat ze hem heeft afgestaan aan de stichting.

Vanavond is hij aangekomen bij Yolande en die brengt hem morgen naar Rob daar word hij/zij getest en onderzocht. Het ene oogje is blind er mist 1 teentje en ziet er niet goed verzorgd uit en is mager. Ondertussen gaan we voor Rocco op zoek naar tijdelijke een (quarantaine) opvangplek.

Bedankt Melissa voor de 2 kans voor Rocko! en Thanks Yolande voor het opvangen en wegbrengen naar Rob!

Rocko is daarna naar Ellis gegaan.
Helaas kwam de PDD test positief terug en blijkt Rocko ook echt mager te zijn.
Ellis gaat er alles aan doen om Rocko er weer bovenop te helpen, hij krijgt goed en veel te eten, waar hij dankbaar gebruik van maakt. Kom op ventje je kan het!

11-6-2019: Helaas ging het niet beter met Rocko, ondanks dat hij veel at kwam hij niet aan en hij begon ook neurologische PDD verschijnselen te vertonen. Daarom hebben we met een zwaar hart de beslissing moeten nemen, die heel moeilijk was maar wel het beste voor Rocko, om hem in te laten slapen. Rust zacht lief kereltje!