Al herplaatst

Rokus

Hallo daar! Ik ben Rokus. Een knappe grijze roodstaart man van 5 jaar oud. Ik kwam eerst nooit uit mijn kooi en ik vind het nu nog wel erg spannend, maar ook wel leuk. Ik kan wel grommen en gillen, dan hoop ik dat je op houd met spannend doen, maar ondertussen ben ik eigenlijk gewoon heel erg lief. Ik mis wel wat balans, omdat ik lichamelijk ook weinig gewend ben. Alles moet dus heel rustig met mij, maar dit zal dan uiteindelijk zeker verbetern. Ik ben wel een echte kroelkip en ik fluit graag en zeg een paar woordjes. Ik kom langzaam steeds losser. Maar ik heb wel écht iemand met ervaring nodig om mij goed te begeleiden en het beste en meeste in mij naar boven te kunnen halen. Ook qua eten moet je me nog meer op weg helpen, al is de start gemaakt.

Ik ben samen met Coco binnen gekomen, maar met Coco heb ik niet zo veel. Daarom mogen we gewoon apart weg. Al moet ik wel verplicht bij een andere vogel geplaatst worden, niet persé om in één kooi samen te leven, maar ik vind andere vogels wel interessant en gezellig. Het liefst ergens waar al een grijze roodstaart aanwezig is, die spreekt toch het beste mijn taal. En dat heb ik wel echt nodig, want ik moet nog zo veel leren! Ik heb nog geen eigen kooi, dus die krijg ik graag bij mijn nieuwe thuisje. Ik heb daar wel even een bijzondere eis aan: hij moet aan de bovenkant open kunnen. Dat is voor mij het makkelijkste. En op deze wijze heb ik ook geleerd uit mijn kooi te komen en daarna op te stappen. Dus die methode blijf ik graag vasthouden.
Ik ben getest, gesekst en gewiekt. Ik verblijf momenteel in Breda en mag verhuizen voor een vergoeding van €200,-.
Hier zijn nog wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en bij voorkeur ook met grijze roodstaarten en het liefst al één of meerdere aanwezig.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com . Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Wie begeleidt mij naar een prachtige toekomst?
Xx Rokus