Al herplaatst

SENNA

TERUG IN DE HERPLAATSING…

Ik ben Senna. Een hele knappe meid van twee jaar oud. Mijn oude baasjes hebben mij bij de kweker Senna Papegaaien vandaan. Mijn nieuwe baasje heeft mij via HfW van hun overgenomen maar dit gaat niet helemaal goed. Het lijkt er op dat ik mannen leuker vind dat vrouwen, mijn huidige baasje is een vrouw en heeft tegenwoordig minder tijd om met mij aan de slag te gaan waardoor ik een beetje vervreemd van haar en dan ben ik ook niet zo lief voor haar en nu pluk ik mijzelf ook. Ik verval weer in mijn oude patroon en er komt geen verandering in door tijdsgebrek en angst. Daarom zoek ik weer een nieuw huisje en dit keer is het dan ook wel beter als er een man aanwezig is of iig iemand die niet bang is voor mij en mij kan aanleren wat ik wel en niet mag en moet doen, iemand die mij aandurft dus. Iemand die weet wat een edelpop inhoud en dat wij echt geen gemakkelijke vogels zijn. Ik ben honden en katten gewend en een hele leuke vogel als ik je eenmaal vertrouw.

Ik ben getest, gechipt en ik woon momenteel in Houten en mag verhuizen voor een vergoeding van €350,- zonder kooi maar mijn speelboom én speelgoed mag met mij mee.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met Edelpopjes dit is een PRE
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op mijn leuke speel/zit plek, hou dus van vrijheid
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen. Ik woon nu samen met een edel man en die vind ik niet lief.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wie kan mij het voor altijd huisje en vertrouwen geven wat ik toch echt zo verdien, ik wil namelijk niet weer moeten verhuizen!

Groetjes, Senna