Al herplaatst

Siepie & Franklin

Hallo allemaal ik wij zijn Siepie en Franklin 2 hele knappe gesexte jongens van 2 jaar oud.
Wij zijn niet getest. Wij komen uit eigen kweek en zijn doordat onze moeder is overleden met de hand grootgebracht.
Wij zijn broers en ook vrienden voor het leven.
Waar wij nu wonen krijgen wij niet de aandacht die onze baasjes graag voor ons zouden willen, wij zijn best veel eisend en kunnen ook flink van ons laten horen.
Ik Siepie ben mode ontwerper en hou ervan om saaie kleding stukken te voorzien van super leuke snavelgaatjes waardoor alles lekker luchtig word en er mooier uit ziet! Ik probeer het eigenlijk wel met alles wat ik voor mijn voeten krijg…..even wat verandering er in proberen te brengen, het word alleen niet altijd gewaardeerd mijn kunstzinnigheid!

Mijn broer Franklin een ben iets rustiger als Siepie en heeft dan ook helemaal niets met kleding, houd wel van vingers en kent soms zijn eigen krachten niet…maar doet gelukkig niet echt pijn. Hij heeft wel de rust om kunstjes te leren waar ik het gewoon te druk voor heb!

Wij zijn Caiques, voor de mensen die dit soort vogels kennen staan wij ook wel eens bekend om kleine terror vogeltjes….of clowntjes…..aandacht eisers…..noem het maar op.
Als je met ons weet om te gaan en ons aan kan daar in tegen dan heb je echt de leukste vogels aan ons!
Onze baasjes hebben in overleg met Hope for Wings gekeken naar wat ze nu precies voor ons zouden willen, dit noemen ze eisen en je moet er echt aan voldoen als je op ons gaat reageren.
Ervaring met caiques, je weet van ons geluidsniveau en hoe wij in elkaar steken
Bent niet iedere dag van huis en kan ons veel uit onze kooien laten, wij willen graag er buiten spelen niet er in, dat kunnen wij nl ook bij onze huidige eigenaren en wij willen er op voor uit.
Wij mogen NOOIT gescheiden worden, dat moet heel duidelijk zijn!
Niet roken in dezelfde ruimte als waar wij gaan wonen
Wij eten nu pellets, dit willen wij naast een gebalanceerde voeding van fruit en groente natuurlijk wel blijven krijgen.
Wij gaan weg voor een vergoeding van 450E en wij verhuizen samen met onze kooi, wij wonen nu in Egchel (Limburg).

Denk jij dat jij ons aankunt en dat wij bij jou een mooie langdurige vrije toekomst tegemoet gaan stuur dan een Email naar hopeforwings@hotmail.com met daarin jouw motivatie en wat meer over jou zelf en je gezin situatie.
Wij hopen op leuke reacties!

Groetjes Siepie & Franklin