Al herplaatst

Skittels

Hey daar, ik ben Skittels de pyrrhura (molinea turquoise) van 2 jaar oud. Ik kom bij een hobbykweker vandaan en woon sindsdien bij mijn huidige baasje. Helaas heeft mijn baasje reuma en moet daarom besluiten een nieuwe plek voor mij te vinden. Ik woon momenteel in hetzelfde huis als Mentos, maar ik ben nooit zo close met hem geweest. Een ander maatje van mijn soort zou wel leuk zijn natuurlijk! Ik zoek een plekje met veel aandacht en vrijheid. Tevens een baasje dat zelfverzekerd is en ervaring heeft. Ik kan namelijk een pittig vogeltje zijn, maar als je me eenmaal kent, ben ik wel heel leuk.
Ik ben niet getest, gesekst en ook niet meer gewiekt. Wel heb ik 1 tot 2 keer per jaar een check up gekregen bij de vogelarts, gewoon voor de zekerheid. Ik woon momenteel in Amersfoort en mag verhuizen voor een vergoeding van €50. Mijn inboedel verhuist niet mee.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré. Weet bijvoorbeeld dat pyrrhura’s erg pittig kunnen zijn en hoe je hiermee om moet gaan.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen. In dit geval is een andere pyrrhura een harde eis!

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van Skittels