Al herplaatst

SNOWY (Herplaatsing ingetrokken)

Hi! Ik ben Snowy de grijze roodstaart. Ik ben 10 jaar oud en nog niet zo lang bij mijn huidige baasje. Helaas kunnen zij mij vanwege gezondheid niet houden. Helaas is er over mijn verleden niet veel bekend. Ik zoek een plekje waar ik heel veel vrijheid heb en mensen met veel geduld. Ik ben wat onzeker en ik wil graag iemand die mij hierin kunnen ondersteunen. Ik ben een echte kroelkip als ik je eenmaal ken! Misschien zou ik een vriendje ook wel heel leuk vinden, van dezelfde soort. Dan weet ik ook zeker dat mijn nieuwe mensen ervaring hebben met mijn soort. Want dat is bij mij wel handig.

Ik ben getest, maar daarna wel weer in aanraking geweest met ongeteste vogels. Ik ben een popje en ik ben gewiekt. Ik woon momenteel in Almere en mag verhuizen zonder inboedel voor een vergoeding van €300.
Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Xx Snowy