Rescue verhalen

STRONSO (20-2-2019)

Vandaag hebben wij na een persoonlijke missie van maanden wachten eindelijk Stronso op kunnen halen. Haar baasje deed afstand omdat ze ook beter voor haar wou, Stronso heeft 3 jaar lang in een kooitje opgesloten gezeten omdat de dame bang voor haar was. Kreeg wel goede voeding, daglicht maar geen vrijheid en bewegingsruimte. Stronso is een dame van 14 jaar.

Vanaf nu komt daar verandering in, vandaag is ze opgehaald door Suzan en Koen en die hebben haar mee naar Rob genomen om haar te laten testen en zijn nu weer thuis aangekomen. Dank jullie wel lieverds het was een lange dag voor jullie, maar we zijn jullie dankbaar!

We wisten niet hoe Stronso (sja zo is haar naam) zou reageren na 3 jaar in die situatie maar ze lijkt wel blij en opgelucht! Ze stapt zo op, wil lekker gekroeld worden en is gewoon lief! Totaal geen stres zelfs na een lange auto rit van meer dan 3-4 uur en het aankomen in een nieuw huis. Lief moppie vanaf nu gaat het deurtje elke dag weer open! Wij zijn zo blij dat haar baasje haar heeft afgestaan!

En tijdens het maken van dit bericht krijg ik de laatste 2 foto’s ik zit hier nu met een lach en een traan….zo blij voor dat meisje, aandacht en vrijheid….haar oude kooitje nog even voor het wennen waar ze 3 jaar in heeft gewoond maar een speelboom er aan vast gemaakt en daar maakt ze dankbaar gebruik van EN ze is gewoon super tam naar hun beide!
Nogmaals bedankt voor de hulp en de opvang!

Wij zijn niet echt van de namen veranderen want die horen gewoon bij de vogels maar in dit geval wilde wij met alle plezier een uitzondering maken! Nu heet Stronso Marly. Marly is getest en hieruit kwam de uitslag Zwak positief op PDD dus nu word Marly aankomende week hertest op PDD.

Marly is ondertussen opnieuw getest en nu was de PDD uitslag gelukkig Negatief.

Suzan en Koen konden ondertussen al niet meer zonder Marly, dus Marly mag fijn bij Suzan en Koen blijven wonen!