Vrijwilliger worden

Natuurlijk kunnen wij altijd vrijwilligers gebruiken, vooral voor het bv ophalen of wegbrengen van een rescue papegaai of voor het tijdelijk opvangen van een rescue of een herplaats papegaai wanneer deze niet meer thuis kan afwachten op de herplaatsing.
Voor helpen bij ophalen en/of brengen is dus een auto nodig en vaak een vervoerskooi.

Voor het helpen bij opvangen zijn er een paar eisen:

* Ervaring met papegaaien
* Jouw papegaaien MOETEN getest zijn
* Liefst zelf zo weinig mogelijk vogels, heb je er echt een heleboel dan kan je niet opvangen
* Mogelijkheid tot quarantaine, de papegaai mag niet in dezelfde ruimte staan als jouw eigen papegaaien aangezien deze vaak niet getest zijn. Wij willen de papegaaien van vrijwilligers nooit een risico op besmetting laten lopen.
*Wanneer je een papegaai thuis opvangt heeft deze aandacht nodig en waarschijnlijk ook een doktersbezoek, daar moet je dus tijd en vervoer voor hebben.

Wanneer je je wilt aanmelden als vrijwilliger dan kun je dit doen op onze Hope for Wings (Rescue & Updates) Facebook pagina. Hier is de link:
https://www.facebook.com/groups/512781735567601/. Of je kan ons een mail sturen naar info@hopeforwings.nl met daarin jouw gegevens (adres en tel nr. en waar je je voor aanmeldt).

DONATIES

Donaties dragen bij aan het uitvoeren van de Rescues. Als u of uw bedrijf Hope for Wings financieel wilt steunen dan kan dit natuurlijk door middel van een eenmalige of herhaaldelijke donatie. Hiervoor kunt u gebruik maken van rekeningnummer:
Stichting Hope for Wings NL95 INGB 0007103366 onder vermelding van ‘donatie’.
Onze dank hiervoor!