Wat gebeurd er met mijn vogels bij overlijden?

Wat gebeurd er met mijn geliefde Kromsnavel(s) als ik kom te overlijden?
Wij bieden u rust doormiddel van hulp bij een juiste herplaatsing.
Heb jij ook wel eens (vaker dan je zou willen) dat vervelende gevoel waar je dan mee naar bed gaat of opstaat, wat gebeurd er met mijn geliefde vogel(s) als ik plots kom te overlijden?
Wij begrijpen dat gevoel helemaal, het kruipt op je en je probeert het weer weg te stoppen omdat je er simpelweg gewoon geen oplossing voor weet, maar het knaagt aan je!
Wij zijn een bepaald soort mens…een mens met een liefde voor kromsnavels, jammer genoeg delen niet zo heel veel mensen deze liefde als voor bv honden of katten.
Wij willen proberen om deze zorg weg te nemen door jouw vogel zo goed mogelijk te herplaatsen wanneer je er niet meer voor kunt zorgen en natuurlijk willen wij deze herplaatsing zo goed mogelijk laten verlopen, dat is de reden dat wij ook zoveel informatie vragen om goed te weten wat jouw vogel gewent is en nodig heeft. Wanneer je alles hebt ingevuld sturen wij jou een formulier (registratie bevestiging) die je goed moet bewaren bij bv je uitvaart verzekering en een kopie aan de persoon die weet dat jouw vogel(s) naar Hope for Wings gaan waar wij dit mee kunnen regelen wanneer jij er niet meer bent. Hierop staat hoe ze ons kunnen contacten zodat wij de vogels op komen halen. Ook handig is om een papiertje in je portemonnee of tas te bewaren, mocht er onderweg iets gebeuren dan weten mensen dat je huisdieren hebt en wie in te schakelen.

* Heb je al vogels via Hope for Wings dan komen deze vogels bij overlijden sowieso terug naar Hope for Wings (indien anders is afgesproken) maar ook daarvoor zien wij graag dat deze formulieren worden ingevuld (hier aan zitten geen kosten verbonden dit hoort bij de herplaatsing).

Kosten wilsbeschikking bij Hope for Wings:

(Ook is er de mogelijkheid om het naast deze laatste wilsbeschikking notarieel vast te laten leggen in een testament, dan heb je meer zekerheid dat het geregeld word zoals jij het zou willen. De kosten hiervoor bedragen € 195 en dat kun je via https://www.nutestament.nl/ doen. Ook is er de mogelijkheid om Stichting Hope for Wings begunstigde van je nalatenschap te maken of een deel er van)

Voor het registreren van deze wilsbeschikking bij Hope for Wings rekenen wij registratiekosten van € 30 ongeacht hoeveel vogels (vergeet niet dat je voor iedere vogel apart het formulier moet invullen. Deze kosten kunt je overmaken naar Stichting Hope for Wings NL 95 INGB 0007 1033 66 ovv Wilsbeschikking en jou voor en achternaam. Wanneer dit bedrag op onze rekening staat krijg je een bevestiging van registratie. Je kunt dus wel eerst het formulier invullen en daarna betalen.