Al herplaatst

YURI

OLAH!
 
Ik ben Yuri en ik ben een muisparkiet man, een echte knapperd al zeg ik het zelf!
 
Ik ben echt een super leuk ventje, ik hou van gezelligheid en samen spelen. Ik hou van lekker kroelen en heerlijk samen eten en als de sfeer thuis relaxt is ben ik dat ook, wanneer de sfeer gespannen is of te druk dan raak ik ook gespannen. Ik ben tam als ik je ken en zoals een muisparkiet bekend staat hebben wij een goed volume, maar dat is meestal wanneer het om mij heen niet relaxt is. s’avonds slaap ik heerlijk in mijn kooi afgedekt met een dekentje.
 
Overdag ben ik er veel uit en ik kan vliegen en 2 van de eisen is dat ik dat ook mag blijven doen. Ik heb het karakter van een grijze roodstaart alles wat bekend is dat is prima, veranderd er iets dan moet ik daar echt aan wennen.
Ik ben 3 jaar oud en ga naar mijn 3e nieuwe baasje en zou het fijn vinden als ik hier oud kon worden, ook wil ik graag een vriendje of vriendinnetje, een muisparkiet zou erg leuk zijn en heeft dan ook de voorkeur maar een ander soort van mijn kaliber is ook een optie. Maar het moet geen must zijn dat we samen gaan wonen ik kom in eerste instantie gewoon met mijn eigen woning! 
 
Ik kom samen met mijn uitzet, mijn kooi en speelgoed, mijn ringen waar ik altijd in zit zijn zeer belangrijk voor mij dus die komen ook mee. Ik woon momenteel in Amersfoort, ben niet getest wel gesext en ga weg voor een vergoeding van 100E
 
Denk je nu dat jij daar de perfecte persoon voor bent, lees dan het onderstaande aandachtig door:
 
*Ik ben gesext maar niet getest
* Ik kan zonder gevaren in huis blijven vliegen
* Ik mag lekker veel mijn kooi uit
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* het is een vereiste dat je ervaring heb met muisparkieten of iig heel goed weten wat voor vogel ik ben, en het geluid wat ik kan maken.
 
Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
 
groetjes Yuri