Aristo (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Deze mooie meid heet Aristo en is een middel geel kuif Kaketoe.

Aristo is ongeveer 15 jaar oud en kwam in 2012 in een vogelopvang terecht nadat deze dame geen rooskleurig verleden heeft gehad. Toen ze een baby was had ze het prima bij haar oudere eigenaresse, waren dol op elkaar maar deze mevrouw is overleden en toen is voor dit meisje geen leuke periode aangebroken, van huis naar huis, verkeerde voeding, er werd ook gerookt waar ze bij was en mensen wisten gewoon niet om te gaan met een kaketoe en dit ging Aristo allemaal niet in de koude veren zitten, dus begon ze uit frustratie met plukken.

In 2012 kwam ze terecht in de opvang en hier had ze haar hart verloren aan een dubbele keelkop amazone Het plukken werd minder, ze had gezelschap en kreeg liefde, Aristo was gelukkig.
Toen in 2015 sloeg het noodlot weer toe en de opvang werd gesloten waardoor 200 vogels overhaast werden verkocht aan de eerste de beste en zo ook haar grote liefde de Amazone.
Een meisje wat al een paar jaar daar werkte en Aristo goed kon heeft Aristo kunnen redden van de verkoop en heeft haar mee naar huis genomen waar ze dus nu staat sinds 1 november 2015.
Een maand nadat deze dame Aristo in huis had genomen kreeg ze een full time aangeboden, deze afwezigheid en gebrek aan aandacht trekt Aristo niet en begint weer te plukken en te schreeuwen…..haar baasje gunt haar zoveel beter. Ze is een allemans vriendje word heel graag gekroeld en houd zoals alle kaketoes van aandacht. Bewezen is dus dat ze openstaat voor andere vogels dus dat zou mooi zijn, maar zoals wij altijd zeggen een vogel kiest zelf zijn haar vriendje niet de mens dus er moet ook ruimte zijn voor als het niet samen gaat (beide een eigen kooi)
Aristo woont nu in Middelburg (zeeland).

Deze dame wil dan ook dat Aristo gaat naar iemand die ervaring heeft met kaketoes en niet hele dagen van huis weg is zoals zij zelf. Maar ook iemand die weet dat alleen aandacht en Aristo haar zin geven niet de juiste weg is. Kaketoes kunnen nl erg manipulerend zijn en dit kun je alleen weten als je het zelf ervaren hebt.
Voor Aristo word met haar kooi een vergoeding gevraagd van 250E, Aristo is getest en gesext.

<strong>Aristo is Herplaatst en woont nu bij Natascha, ze heeft er een aantal vriendjes bijgekregen, een Rose kaketoe, een geelkuif kaketoe, een grijze roodstaart en een Forpus, ze is dol op Natascha en krijgt nu alle zorg die ze nodig heeft, met veel liefde en juiste aandacht. Haar ouden baasje heeft Aristo met een goed gevoel herplaatst, ze krijgt een mooie toekomst.</strong>