Wil je samen met ons werken? Er zijn meerdere mogelijkheden.

Samen werken is natuurlijk altijd fijn, zeker als hierdoor meerdere vogels een beter leven krijgen.

Wij werken op dit moment samen met:

Dierenlot is een organisatie die in heel Nederland vele kleinere stichtingen ondersteund om hierdoor goed werk mbt dieren te kunnen verrichten. Wij als stichting worden ook ondersteund door Dierenlot, regelmatig met mooie geldbedragen maar ook met een Vogel ambulance die wij kunnen inzetten wanneer dit nodig is.

World of Birds is een stichting in Erica die vele kromsnavels opvangt en hiermee ook in de natuur de populatie op stand probeert te houden. Wij hebben een fijne samenwerking met Worls of Birds om samen in overleg kromsnavels op te vangen of te herplaatsen.

De Landelijke inspectiedienst Dierenbescherming houdt toezicht op het welzijn van huisdieren gehouden door particulieren. De politie treedt op bij spoedgevallen van dierenleed. De 3 diensten werken daarnaast nauw samen in het opsporen en voorkomen van misstanden in de handel van gezelschapsdieren.

From the depths of genuine compassion to the peaks of technical expertise, OG Solutions offers a unique blend that animal-focused organizations won’t find elsewhere. OG Solutions is the bridge between animal love and animal brands by designing brands and building websites for passionate people who want to make a positive impact in the lives of animals.

Is een restaurant op het Stadslandgoed: Familie- en Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan! Hier kan je terecht voor heerlijke pannenkoeken, een hoop gezelligheid en lekker spelen. Maar ook voor een lekkere borrel, maaltijdsalade of een uniek groepsarrangement. Wanneer kom jij eens kijken en smullen?

De Gemeentelijke gezondheidsdienst, Gemeentelijke geneeskundige dienst, Geneeskundige gezondheidsdienst of Gemeenschappelijke gezondheidsdienst is de dienst waarover elke gemeente in Nederland volgens de wet dient te beschikken om een aantal taken op het gebied van de publieke volksgezondheid uit te voeren.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een agentschap van het Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaat en ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Mocht jij een samenwerking aan willen gaan met de stichting stuur ons dan een email: info@hopeforwings.nl

Abonneren je op de nieuwsbrief