Doneren

Aangezien wij weinig kunnen doen zonder donaties zijn deze altijd van harte welkom, elke euro die helpt!

Door op deze link te klikken, kunt u een donatie doen.

U kunt ook rechtstreeks aan ons doneren, via bankrekeningnummer NL95 INGB 0007103366, t.a.v. Stichting Hope for Wings, o.v.v. schenking.

Ook kunt u doneren door middel van papegaaienbenodigdheden hier bij kunt u natuurlijk denken aan kooien, speelgoed, eten etc…

Als u benodigdheden wilt doneren dan kunt u een mail sturen naar info@hopeforwings.nl.

Extra informatie:

Donaties aan Hope for Wings

Wist je dat je in veel gevallen dit af kan trekken bij de aangifte van je inkomstenbelasting omdat wij een ANBI status hebben?

Periodieke Gift:

Je kunt de periodieke (bv maandelijkse) gift volledig aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting. Om hiervoor in aanmerking te komen dient er een schriftelijke overeenkomst te zijn opgemaakt tussen schenker en Hope for Wings. Dit geldt dan voor minimaal 5 jaar. Er geldt geen drempel en geen maximum voor periodieke giften.

Gewone Gift:

Je kunt er ook voor kiezen om je donatie als gewone gift af te trekken van je inkomstenbelasting. Hierbij geldt echter wel een drempel en een maximum van het bedrag.

Wil je hier meer over weten of het document hiervoor van de belastingdienst willen ontvangen stuur ons dan een mailtje, dan helpen we je graag verder.

Graag de mail naar info@hopeforwings.nl o.v.v. informatie gift versturen.

Meer informatie is ook te vinden via onderstaande link:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/verschil-periodieke-giften-gewone-giften