Wie zijn wij?

Het initiatief ‘Hope for Wings’ is genomen op 16 november 2015 door Claudia van Genne. Op 3 december 2015 is Hope for Wings opgericht als gelijknamige stichting. Hope for wings is een stichting die zich inzet voor een gezond en gelukkig leven voor de papegaaien maar ook voor educatie en informatie.

Ontdek ons team!

Hope for Wings heeft een bestuur dat bestaat uit 3 geregistreerde personen:

Claudia van Genne

Claudia van Genne

Voorzitter/ Penningmeester

Claudia is moeder van een zoon, 52 jaar en Full-time Operationeel manager in het dagelijks leven, ze heeft een hondje en 6 papegaaien. Bij Hope for Wings houdt zij zich bezig met de operatie in grote lijnen.

Yolande Heeringa

Yolande Heeringa

Secretaris

Yolande is 44 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter, zij heeft een boerderij waar zij naast de vele opvang van de vogels voor Hope for Wings zelf nog 4 papegaaien, paarden, honden, katten, konijnen, kippen en een slang heeft. Yolande is ook de bestuurster van de Vogel Ambulance en houdt zich bezig met de dagelijkse zaken (operationeel) rond Hope for wings.

Elles Romijn

Elles Romijn

Vice-voorzitter

Elles is 56 jaar en moeder van een dochter en oma van een kleinzoon. Elles woont samen met een kat, had vele papegaaien maar deze heeft ze gedwongen vanwege gezondheidsproblemen moeten herplaatsen. Daarnaast flest Elles kittens voor de kattenmand. Elles heeft een adviserende rol bij de stichting.

Daarnaast zijn er voor het Herplaats traject 2 vaste vrijwilligers:

Susan Riep

Susan Riep

Vrijwilliger

Susan is 50 jaar oud en is Full-time leidingevende bij justitie, ze is getrouwd en heeft 2 zoons. Ze hebben 3 papegaaien. Susan doet in haar vrije tijd de herplaatsingen bij Hope for wings.

Romy Nederlof

Romy Nederlof

Vrijwilliger

Romy is 23 jaar en studeert Toegepaste Biologie aan de HAS. Als bijbaan werkt zij als dierverzorgster. Ze heeft 2 papegaaien en doet in haar vrije tijd bij Hope for Wings de herplaatsingen.

Verder bestaat de stichting uit vele vrijwilligers die zich inzetten om kromsnavels in nood te helpen, dan kun je denken aan tijdelijke opvang, vervoer maar ook vaste donateurs. Onze zogenaamde ‘rescues’ worden bekostigd vanuit donaties aan de stichting.

Geredde Vogels

Vogels Herplaatst

Jaren sinds oprichting

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik een vogel adopteren?

Op deze website staat een kopje met “In de herplaatsing” daar vind je alle vogels die momenteel te adopteren zijn. Lees het stukje goed en reageer zoals gevraagd in het stukje. Des te uitgebreider des te beter.

Hoe kan ik aan de stichting doneren?

Met iedere donatie zijn wij natuurlijk heel erg blij. Je kan eenmalig een donatie doen maar je helpt het voortbestaan van de stichting als dit een maandelijks terugkerende donatie is. De maandelijks terugkerende donatie kunt u zelf instellen. De donaties kunnen worden overgemaakt naar Stichting Hope for Wings NL95INGB0007103366

Ik wil de stichting helpen hoe kan ik dat doen?

je zou bijvoorbeeld lid kunnen worden van onze Facebook groepen hier doen wij regelmatig hulp oproepen:
https://www.facebook.com/groups/1154273564632697
https://www.facebook.com/groups/512781735567601

Abonneren je op de nieuwsbrief