BABY (Herplaatst)

Posted 1 jaar ago

Over

Hallo allemaal, Baby hier een mooie mannelijke roodbuik papegaai van 8 jaar jong. Vanwege tijdgebrek van mijn huidige baasje ben ik op zoek naar een forever home met veel vrijheid en aandacht en zoals ze hier zeggen, waar ik vogel kan zijn.

Ik kijk eerst de kat uit de boom voor ik bij je opstap. Ken ik je eenmaal dan kom ik graag bij zitten. Ik hou dan ook erg van kroelen en volg je door het hele huis. Al ben ik graag bij jou in de buurt, ik kan mezelf ook prima vermaken. Tip van mijn huidige baasje ūüėČ met een pijnboompitje heb je snel mijn vertrouwen gewonnen.

Gek ben ik op dansen en mijn favoriete muziek is hardcore en de pepernotensamba. Nu de pepernoten al weer vroeg in de winkel liggen, vind ik dat ik ook mijn samba wel kan dansen met jou. Ik ga dan helemaal los. Kletsen doe ik in mijn eigen taal en ga dan een goede discussie met jou niet uit de weg, die win ik ook altijd. Ze zeggen dat ik het laatste woord wil hebben.

Wel heb ik last van ‚Äúfright nights‚ÄĚ, zo‚Äôn 1-2 keer per jaar. Jullie noemen dat ook wel een nachtmerrie. Na een bezoek aan de arts is mijn huidige baasje hierover gerustgesteld en ben ik ook snel weer rustig te krijgen als het gebeurt. De dokter zei dat het te maken heeft met de dromen die ik heb.

Mijn huidige dieet bestaat uit pellets van Zupreem, maar stiekem ben ik gek op alle soorten pellets. Ook krijg ik iedere dag een zadenmix van Lolo, gedroogd fruit en een groentemix. Ik ben een echte alleseter en vind eigenlijk alles lekker, maar echte favorieten zijn de zachtere fruitsoorten als aardbei en framboos. En mais vind ik heel leuk om te slopen. Af en toe word ik verwend met een walnoot, pijnboompitjes of een nutriberrie

Ik ben getest, maar niet op PDD en gesext.

Verhuizen doe ik vanuit Den Haag voor een bedrag van ‚ā¨ 175,00 met mijn kooi en toebehoren.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet verstand hebben van papegaaien en er bij voorkeur al een in huis hebben.
* Ik leef veel buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Baby een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.