BALOU (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hallo ik ben Balou de pyrrhura hypoxantha. Ik ben 1 jaar oud en mijn baasjes hebben mij bij de zaak tamme vogels vandaan. Ik zoek een nieuw huisje met ervaren baasjes, want ik wil mijn huidige baasjes nog wel eens aanvallen. Ik vertoon een beetje jaloers gedrag. Ik kan heel leuk zijn met mijn pyrrhura vriend, maar ook die kan ik wel eens bijten. Ik ben heel ondernemend en maak veel leuke geluidjes en houd van badderen.
Ik ben niet getest of gesekst, wel gewiekt. Ik woon momenteel in Wervershoof en mag verhuizen voor €30,- en het liefst verhuis ik zo snel mogelijk. Dat is het beste voor iedereen.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.
Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:

– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wie gaat dit avontuur met mij aan?

Kusjes van Balou