Bella (Rescue)

Posted 6 jaar ago

Over

Gisteren kregen wij een mail van een mantelzorger van een meneer die tot voor kort in een verzorgingstehuis woonde….meneer heeft een Bonte boertje en die heeft een tijd in de gezamenlijke ruimte gestaan van de afdeling waar hij woonde. Nu is meneer overgeplaatst en de vogel genaamd Bella mag niet mee. De dame vertelde mij dat Bella langere tijd niet goed verzorgd is en weinig (juiste) aandacht heeft gehad dus dan komt dat moment van ophalen toch altijd even met geknepen billen dichterbij.
Lieve Ruth is met haar dochter Bella gelijk op gaan halen. Bella zat er zeker niet fris bij, de kooi was echt vies met heel weinig vermaak en versleten stokken. Bella mocht er nooit uit. Wij zijn de mantelzorgster dankbaar voor het vertrouwen in ons om Bella een beter leven te geven!

Vanmiddag zijn ze gelijk door gegaan naar Dierenarts Rob van Zon om Bella te laten testen en na te kijken…erg fijn als je valk bij een VA woont! Bella ziet er nog goed uit, Bella is 13 jaar oud en behalve wat versleten kussentjes onder de pootjes lijkt Bella het goed te doen.

Nu getest en wachtende opp de uitslagen mag Bella heerlijk in quarantaine bij Ruth en haar familie in de opvang. Dank jullie wel hiervoor!
Wanneer de testen negatief terug komen zal Bella herplaatst worden.
Goede nieuws….Bella wou al even gekroeld worden door de kooi heen, maar handen in de kooi is toch wel erg eng nog. Ik heb er een goed gevoel bij dat het helemaal goed gaat komen met Bella in de handen van Ruth.