BIBI & JUNAI (Herplaatst)

Posted 4 jaar ago

Over

Hallo allemaal wij zijn Bibi & Junai en zijn 13 jaar oud, je kent ons misschien nog wel, 3 jaar geleden zijn wij hier in de herplaatsing geweest bij Hope for Wings en geadopteerd.

Jammer genoeg kan ons vrouwtje ons niet houden nu ze in een moeilijke positie zit en moeten we op zoek naar een ander onderkomen.
Ik Junai ben een fashionista want ik vind voor eeuwig groen zo saai dus ik verander vaak van outfit, grijs en fluffy bevalt mij ook wel erg goed en Bibi is nog steeds verliefd op mij dus ik heb denk ik een goede smaak!

Wanneer Bibi even uit het zicht is dan roep ik haar graag terug en dan beloof ik jou dat je ter plekke smelt van mijn vreselijk lieve stem!
Wij zijn beide erg zacht van karakter Bibi zeker voor een Edelpop, ze zit heel graag bij je om gewoon lekker bij je te zijn en mee te kijken.
Ik ben ook een echte knuffelkont en ik hou ontzettend van zoenen! Ik stap bij iedereen op en ben echt een allemans-vriendje.

Eigenlijk zijn wij echt een ontzettend leuk stel. Ook zijn wij al een tijdje klaar om baby’s te maken maar hier word gelukkig goed op gelet dat wij hiervoor de kans niet krijgen….de wereld in gevangenschap is nl al genoeg bevolkt met edels die moeten verhuizen en ook nieuwe liefdevolle baasjes nodig hebben. Wij hebben 3 nestjes gelegd maar soms vergis ik mij en denk ik dat er een eitje voor mij is gekookt….ik eet het dan op…..ja sorry. Maar dat wij Baby’s krijgen is dan ook zeker niet de bedoeling.

Wij zijn overdag erg gezellig samen met de leukste geluiden maar soms willen wij natuurlijk ook wel even onze afkomst laten weten en moeten wij even van ons af schreeuwen, sja dat zijn edels dus daar moet je bekend mee zijn en/of iig geen problemen mee hebben.

Wij verdienen een mooie ruimte waar wij heerlijk op een boom kunnen zitten, lekker in de rondte kunnen gaan maar ook misschien leuk mee op pad kunnen aangezien wij dat vroeger altijd deden.
Ook vinden wij mensen aandacht heel erg fijn dus je moet niet hele dagen van huis weg zijn.

Wij zijn dus al een flinke tijd getrouwd en zijn ook niet van plan om te scheiden of gescheiden te worden……dus zoeken wij samen een nieuw huisje waar wij samen gelukkig kunnen zijn.

Verhuizen doen we vanuit Beverwijk voor een vergoeding van € 400,00 met onze kooi en toebehoren.

We zijn volledig getest.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en het liefst van Edels.
* We leven graag veel buiten onze kooi, daar moet dan ook voldoende tijd voor zijn.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.