Binky 25-5-2020 (Rescue)

Posted 3 jaar ago

Over

RESCUE BINKIE…
Even geleden kregen wij een bericht van Romy Steenwijk dat ze in een dierenwinkel een kaketoe wist te staan die achterin de opslag stond in een parkieten kooi en al 10 jaar lang zijn kooi niet uit was geweest. Hij is richting de 40 en was van de vader van de eigenaar geweest en die was bang van Binkie geworden omdat hij een paar keer flink had gebeten.
Ze is in gesprek gegaan en heeft er alles aan gedaan om de eigenaar ervan te overtuigen dat Binkie beter af zou zijn ergens anders op een goede plek en uiteindelijk vond hij dat gelukkig ook en wilde beter voor Binkie en hij ging akkoord en heeft Binkie bij ons aangemeld, wij zijn zo blij met deze beslissing. Vandaag heeft Romy Binkie opgehaald en voor testen en onderzoek naar Rob gebracht, ik was er bij en hield het niet droog. Wij waren allemaal onder de indruk (emotioneel) om te zien dat hij 10 jaar in die kooi had gezeten. Ondanks dat was hij behalve iets aan de magere kant en slecht in de veren, wat logisch is er gelukkig lichamelijk niet slecht aan toe.
TOEN ging het deurtje open en ontzettend stoere Rob stak zijn hand er in en toen gebeurde er dit…..ik hield het niet droog.
Over hopelijk een paar dagen lieve Binkie ga jij verhuizen naar het Half Way House en gaat jouw deurtje van een veel grotere kooi open…….open naar een nieuw liefdevol leven.
Welkom onder de vleugels van Hope For Wings Binkie en Romy dank je wel voor jouw doorzettingsvermogen, zijn nieuw begin heeft hij aan jou te danken ❤❤
Binkie is opgevangen door Yolande en haar gezin en is daar nooit meer weg gegaan 🙂